Jet en Rob de Nijs zijn blij en opgelucht, want zij hebben prachtig nieuws te horen gekregen. Jet is dankbaar en zij deelt het met haar volgers.

Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentenjacht wist te winnen. Vanaf dat moment is de zangcarrière van Rob in een versnelling gekomen. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde hits na hits en zo waren we ruim 60 jaar verder. Vorig jaar, op 79-jarige leeftijd besloot Rob voorgoed te stoppen met zingen.

Rob is al jaren samen met zijn vrouw en grote liefde, Jet de Nijs. Samen kregen zij een zoontje, Julius.

Dankbaar

Het petekind van Jet en Rob de Nijs is ernstig ziek en zij heeft te horen gekregen dat er iemand is die stamcellen gaat doneren. Op Instagram deelt Jet een foto met haar petekind en daarbij schrijft zij vol dankbaarheid: ‘Het gaat alleen om leven en liefde. Er voor elkaar zijn, ook als het leven zwaar is. Liefde in al zijn eenvoud. Elkaar vasthouden en uitspreken dat je van elkaar houdt. Belangeloos als het kan, net als de stamceldonor van “ons” petekind. Hij geeft zoals we allemaal zouden moeten doen. Geven omdat je een ander het leven gunt! Vandaag geeft iemand haar de kans op een toekomst.’ Dit nieuws is echt fantastisch…

Bron: