Een knappe dame die actief is op het sociale media platform TikTok heeft een bezette voetballer die haar een pikant berichtje stuurde genadeloos voor de bus gegooid. Ze onthult niet alleen zijn naam, maar is in contact getreden met zijn vriendin.

Trouwen met profvoetballer

Azra, zoals de dame op TikTok heet, liet een tijdje geleden weten dat het haar droom is om een profvoetballer aan de haak te slaan waarmee ze kan trouwen. Waarom Azra dat zo graag wil, snapt iedereen. Iemand die bij de Aldi achter de kassa staat, komt niet in aanmerking.
Na haar video kreeg ze ontzettend veel berichten. Een van die berichten was afkomstig van Thijme Verheijen. Hij schreef: ”You were looking for a footballer? Here i am darling.” Azra, die helemaal nat werd van het woord voetballer, keek meteen op zijn profiel. En daar zag ze dat Thijme, die al sinds bij VVV-Venlo zijn boodschappen bij elkaar voetbalt, een vriendin blijkt te hebben.

Contact met vriendin

Azra besloot daarop om actie te ondernemen. Ze zocht contact met de bewuste dame. ”Hij heeft foto’s op zijn Instagram staan, waarop ze aan het zoenen zijn. Het ziet er schattig uit. Dit is echt een schande!”, zo vertelt de golddigger in een video. Wat ze niet vertelt, is hoe de vriendin van Thijme Verheijen heeft gereageerd op haar berichtje.
Dankzij de video op TikTok is er flinke ophef ontstaan. Verheijen zelf heeft een opmerkelijke reactie gegeven. Gisteren haalde hij alle foto’s en filmpjes van zijn account. Ook is het profiel niet meer openbaar, maar moet je hem volgen. Dat doe je natuurlijk niet zomaar…

Bron: