Tegenwoordig wil iedereen influencer worden. Je maakt wat kiekjes van jezelf, pleurt ze op de socials en met een beetje geluk kun je er nog geld mee verdienen ook. Hoef je niet eens écht veel volgers voor te hebben.

Steeds meer jongeren willen daarom ook helemaal geen 9 tot 5 baan meer. Dat is namelijk veel te hard werken. Zo ook de dame uit dit artikel, die kan zo’n heftige baan namelijk helemaal niet aan.

Brielley Belly

Brielley Belly is een vrouw die het lastig vindt om zich aan te passen aan het ‘normale leven’. Ze klaagt dan ook steen en been over haar vervelende situatie. Na haar studie wilde ze een ‘normale’ baan vinden en toen ze deze inmiddels gevonden had, toen was ze helemaal niet tevreden. De baan bleek namelijk helemaal niet op loopafstand te zijn. Naar je baan reizen met een trein of bus, dat is natuurlijk helemaal niet chic.

In tranen vertelt ze al snel dat ze er helemaal klaar mee is. Het reizen naar haar werk wordt haar te veel en fulltime werken is ook helemaal niet haar ding.

Ontslagen door bedrijf

Inmiddels is ze ontslagen door het bedrijf. Ze werkte namelijk onder haar niveau en ze was daarom al snel overbodig.

Nu zou je denken dat de meid een gat in de lucht sprong, maar nu is het weer huilie huilie. Op TikTok zoekt ze daarom een nieuwe baan.

Ze wil wel werken, maar ze wil wel een goed salaris. Ze wil niet zweten voor een hongerloontje. Daarnaast wil ze ook genoeg vrije tijd, want met een 9 tot 5 baan heeft ze niet eens genoeg tijd om te douchen of te sporten.

Bron: