Lisa heeft een opmerkelijke dagelijkse gewoonte ontwikkeld waar haar zus zich ernst!g zorgen over maakt.

Sinds ze begonnen is met het eten van kattenharen, heeft ze al meer dan 3200 haarballetjes verorberd.

Deze bizarre versl*ving baart haar zus zorgen, omdat ze vreest dat dit gedrag tot ernst!ge gezondheidspr0blemen kan leiden.

De 43-jarige Lisa, woonachtig in Detroit, Verenigde Staten, is volledig in de ban geraakt van het eten van kattenharen.

Ze verklaart dat ze het simpelweg prettig en ontspannend vindt om op de haren te kauwen. Ze vergelijkt de textuur van het kauwen met die van een oneindig stukje suikerspin.

Het enige ongemak dat ze ervaart bij het eten van kattenharen, is wanneer deze soms tussen haar tanden blijven steken. Desalniettemin lijdt deze vrouw niet onder haar vreemde eetgewoontes.

In eerste instantie hield Lisa haar ongewone gewoonte geheim, maar uiteindelijk besloot ze het aan haar zus te vertellen.

Haar zus was geschokt door deze openbaring. Het bleek dat Lisa al meer dan 15 jaar kattenharen aan het eten was.

Wat aanvankelijk begon als een poging om een sterke band op te bouwen met haar katten, esc*leerde tot een oncontroleerbare gewoonte toen ze een nieuwe kitten in huis haalde.

Op dit moment kan ze nauwelijks twee uur zonder het eten van kattenharen.

Om aan haar voorraad kattenharen te komen, verzamelt Lisa de haartjes uit alle hoeken van haar woonkamer en kneedt ze samen tot haarballetjes van ongeveer 3 centimeter groot.

Ze zorgt ervoor dat deze balletjes alleen uit kattenharen bestaan en vermijdt menselijke haren, die ze onaangenaam vindt.

Het hoogtepunt van genot voor Lisa is het eten van verse kattenharen. Ze heeft een unieke methode om de meest verse haren te bemachtigen: rechtstreeks van de kat likken.

Ze doet dit regelmatig, waarbij ze beweert dat dit haar band met haar kat versterkt. Echter, ze benadrukt dat ze niet zo ver gaat als een kat zelf zou doen: “Ik lik niet aan de intieme delen van de kat, noch tussen de poten, omdat die in de kattenbak zitten.”

Bron: