Connie Witteman noemt het ‘schandalig’ dat er pas na iets minder dan twee jaar duidelijkheid gaat komen over het wel of niet vervolgen van Marco Borsato door het Openbaar Ministerie. Connie wil weten ‘wie deze schade gaat vergoeden’, en pleit voor herstelbetalingen.

Lieve man

Op Instagram schiet Connie Witteman volledig uit haar slof. ”Wat een schande dat dit allemaal zo lang duurt. Ik kan zeggen dat ik Marco al heel lang goed ken en dat ik van de beschuldigingen tot nu toe niets geloof tot het tegendeel bewezen is”, aldus de zangeres.
En ze gaat verder: ”Ik ken Marco als een geweldige, integere, lieve emotionele man met het hart op de goede plek! Deze man is van Italiaanse afkomst, daarmee wil ik zeggen dat de mensen daar zeer warm hartig zijn en geen dubbelzinnige gedachten hebben.” Volgens Connie moet je zo’n man niet wegzetten als een viezerik. Het is schandalig dat hij naar de klote is geholpen.”

Herstelbetalingen

Connie Witteman haalt ook nog even uit naar al zijn ‘vrienden’ in de showbizz. ”Waar zijn al die goeie vrienden dan?” Marco is in twee jaar tijd heel veel geld misgelopen, doordat hij niet meer op de radio werd gedraaid. Ook werd hij niet meer geboekt voor optredens.
Omdat deze zaak vermoedelijk voor altijd aan hem gelinkt zal worden, denkt Connie dat Marco Borsato ook in de toekomst veel centjes zal mislopen. Connie vindt het de hoogste tijd om op te staan en verder te gaan met zijn leven en carrière. Ze vraagt zich nog wel iets af: ”Wie gaat deze emotionele schade en ook voor hun gezin herstellen en betalen? Amen. 🙏”

Bron: