De 73-jarige Christine Hayco uit Engeland is al zes jaar samen met de Tunesische Hamza Dridi. Het koppel leerde elkaar via internet kennen, en dat werd een groot succes. Tegen Mirror vertelt Christine ‘meer sex te hebben dan ooit tevoren’.

Online liefje

De meeste mensen die een verhaal als dit lezen, geloven daar niet in. Hoe kun je als jonge vent verliefd worden op een oma van 34 jaar ouder?

In de meeste gevallen is het antwoord eenvoudig: verblijfsvergunning en spaarbankboekje. De voorbeelden zijn talrijk. Christina leerde haar prins op het witte paard in 2018 kennen. Ze werkte toen als lerares voor asielzoekers en vluchtelingen.

Een van haar (online) leerlingen was de Tunesische Hamza. Hij begon haar buiten de lessen berichten te sturen. Christine was blij met de aandacht en ging erop in. Na een tijdje gechat te hebben, besloot ze het vliegtuig naar Afrika te nemen. Om precies te zijn naar Nabeul. ”Het was liefde op het eerste gezicht”, zo vertelt ze tegen de Britse website Mirror.

Dansen

Christine ontmoette Hamza voor het eerst op het vliegveld. Ze brachten twee weken samen door, waarna ze weer terugvloog naar Engeland.

Ze was echter zo verliefd, dat ze besloot om al haar bezittingen van de hand te doen en permanent bij haar lover in Nabeul te gaan wonen. Inmiddels woont ze daar al zes jaar en naar volle tevredenheid. Zelfs in de slaapkamer is het vooral veel bedplezier.

”We doen het vaker dan anderen. Ik heb veel landen gezien, maar aan hete Afrikanen kan niemand tippen. Ik heb een nieuwe heup nodig, maar dat stopt mij niet in bed.

Hamza doet alles

Christine heeft de centjes en Hamza is huisman. ”Ik ben fysiek niet meer in orde en ik loop met een stok. Hamza zorgt voor mij. Hij maakt elke dag het huis schoon en hij kookt ook. Hij is dol op de wasmachine. Ik mag die van hem niet aanraken.”

Opmerkelijk is dat Hamza na een paar maanden al aanbod om te trouwen. Christine besloot dat te doen. ”Het is een magische dag geweest. Ik ben inmiddels ook bekeerd tot de islam. Sindsdien is mijn leven veel beter. Ik had altijd al interesse in dat geloof, maar door hem weet ik het zeker.”

”Allah heeft een plan voor iedereen en de liefde tussen Hamza en mij komt door hem. Dit was zijn plan, daar ben ik van overtuigd.”

Bron: