De 62-jarige Cheryl uit Engeland is onlangs getrouwd met de 25-jarige Quran. De twee hebben het erg leuk samen en dat heeft hen nu doen besluiten tot gezinsuitbreiding. “Ik wil heel graag een kind van hem.”

2012

Cheryl heeft overigens al 7 kinderen en 17 kleinkinderen. De twee ontmoetten elkaar in 2012 in Georgia, toen Quran in dienst was van Cheryls zoon. De jongen was toen pas 15 jaar oud.

In 2020 volgde een nieuwe ontmoeting, waar de vonken vanaf spatten. Quran had zijn ‘soulmate’ gevonden en vroeg haar al snel tem huwelijk. Cheryl was dolgelukkig en hapte meteen toe. In 2021 zijn de twee in het huwelijksbootje gestapt.

Negatieve reacties

Het grote leeftijdsverschil tussen het paar heeft tot veel negatieve reacties geleid. Desondanks laat Quran zich daardoor niet op andere gedachten brengen. “Ze is mijn vrouw. Tot de dood ons scheidt blijven we samen. Voor altijd.”

In een interview met News 24 vertelde Cheryl na hun huwelijk afgelopen jaar dat ze nog nooit zo een sterke band met een man heeft gehad. “We lijken zo erg op elkaar, het is alsof ik voel wat hij voelt en vice versa”, zei ze.

“Hij is mijn zielsverwant, hij maakt me oprecht gelukkig. En ik maak hem gelukkig. Hij is een met zijn emoties, dat brengt ons erg dichtbij elkaar. Dat is waarom ik van hem hou. Ik voel dat er een onbreekbare verbinding is, daarom wilde ik met hem trouwen.”

We willen een kind

Nu gaan de twee een stap verder. Quran heeft nog maar geen kinderen, maar wil die wel. “En ik wil graag de moeder van zijn kindje zijn. Natuurlijk moeten we vanwege mijn leeftijd kijken of we een surrogaat kunnen krijgen of kunnen adopteren. Die opties zijn we aan het onderzoeken.”

@kingqurannewpage

Reply to @lesbiangirlarianna24 thank you and we’re still looking for a surrogate #reply #surrogacy #adoption #ababy

♬ original sound – King 🤴🏾 Quran

Bron: