Chantal Janzen ligt zwaar onder vuur sinds ze de cover van haar nieuwe &C Magazine bekendmaakte. De presentatrice had namelijk een groot interview met niemand minder dan Gaby Blaaser.

Vanwege enkele bijzondere uitspraken die Gaby daarin doet, zijn veel lezers het daar absoluut niet mee eens. “Geef haar geen podium!”, klinkt het.

De laatste editie van het magazine gaat over zwangerschappen. Daarom staat de zwangere Gaby Blaaser op de cover van het blad.

Chantal deelt trots op Instagram: “In het groot interview (én op de cover) van &C’s Oh Baby! special schittert Gaby Blaaser met haar prachtige zwangere buik.” Maar de lezers worden er niet vrolijk van.

Er worden ook enkele uitspraken van Gaby gepost. Ze heeft moeite met de gewichtstoename tijdens haar zwangerschap. Maar haar grotere voorgevel vindt ze wel prachtig.

“Na m’n bevalling neem ik een nieuwe voorgevel. Ik wilde ze nooit, maar nu ik zie hoe mooi en vol ze zijn, denk ik toch dat ik eind 2024 ergens op een tafel lig”, vertelt Gaby onomwonden.

De volgers kunnen hun ogen niet geloven. Iemand reageert: “Laat ze liever een goed werkend stel hersens implanteren.”

Heel wat mensen storen zich ook aan het feit dat ze haar ongeboren kindje een ongelukje noemt. “Meid hou op met het een ongelukje te noemen, je kind kan alle artikelen later gewoon lezen!”, schrijft een social mediagebruiker.

Een andere persoon treedt dit standpunt bij: “Dat kan je ook anders benoemen of gewoon helemaal niet. Ik vind het zo oneerbiedig klinken.”

De lezers snappen maar niet dat Chantal een persoon als Gaby een podium geeft. “Bizar dat jullie podium geven aan zulke uitspraken”, laat een lezer weten.

“Dit bevestigt maar weer eens dat er een beeld wordt geschept van wat ‘normaal’ is. Denk eens aan alle jonge meiden die dit lezen en denken dat dit hun perfecte plaatje moet zijn. Onhaalbaar en onrealistisch als je ‘maar’ een ‘normale’ vrouw bent.”

Gaby moest vroegtijdig vertrekken uit het programma Echte Meisjes in de Jungle. Later bleek dat dit was vanwege haar zwangerschap.

Zelf beweert Gaby dat ze pas achteraf ontdekte dat ze zwanger was. Een bron onthult echter dat ze haar zwangerschap heeft verzwegen.

De dames werden tijdens de opnames constant medisch gecheckt. De blondine grapte nog dat ze geen tampons nodig had omdat ze over tijd was. Uiteindelijk bleek ze dus zwanger te zijn.

In gesprek met RTL Boulevard zei Gaby daarover: “Als ik dat vooraf had geweten, was ik daar nooit naar naartoe gevlogen.”

Gaby wist pas naar eigen zeggen in Laos dat ze zwanger was. Een bron doet nu een heel ander licht op haar verhaal schijnen.

Gaby Blaaser

Yvonne Coldeweijer meldt op haar Instagram: “Volgens de spion wist Gaby al voor haar deelname dat ze zwanger was. Gaby moet het hebben van dit soort programma’s, om relevant te blijven.”

Toen ze dan eenmaal in het oerwoud was, kwam ze toch tot betere inzichten. Niet vanwege de zwangerschap, maar om een andere reden. “Eenmaal bezig met de opnames kwam Gaby erachter dat dit toch niet helemaal lekker was voor haar imago en stapte eruit met de zwangerschap als excuus.”

Bron: