Wie ook gebroken heeft met Thijs Römer is Igone’s hartsvriendin Chantal Janzen. De twee vrouwen zijn sinds 2013 close en delen de mooie én minder mooie momenten in hun leven. Van dichtbij zag Chantal dan ook hoe Igone verteerd werd door verdriet, na wat Thijs had gedaan.

Dat hij vervolgens, na de Story-onthulling, ook nog opbiechtte dat hij was vreemdgegaan, was de bekende druppel die de emmer deed overlopen voor Igone.

Attent gemaakt op

‘Het is vreselijk,’ bevestigt Chantal Janzen aan Story. ‘En dan te bedenken dat ik hem destijds op haar attent heb gemaakt… Het is niet dat ik ze aan elkaar gekoppeld heb, maar ik wist dat Igone hem leuk vond en tijdens een gesprek met Thijs heb ik hem dat verteld.’ Thijs zag vervolgens op Instagram het profiel van Igone en hij stuurde haar een bericht. Daarop volgde een etentje en al snel werden ze verliefd. Met haar eigen man Marco, Igone en Thijs ging Chantal vaak avondjes uit en over en weer werd er bij elkaar gegeten.

Vriendin pijn gedaan

‘Met Igone heb ik nog steeds een heel goed contact. Thijs hoor en zie ik niet meer. Dat wil ik ook niet. Hij heeft mijn vriendin pijn gedaan en van zulke mensen neem ik afscheid.’

Opkrabbelen

Chantal is blij dat Igone weer naar de toekomst kan kijken. ‘Het gaat goed met haar. Ze heeft een ander huis. Het is goed te zien dat ze weer opkrabbelt. En natuurlijk zal ik er altijd voor haar zijn.’

Bron: