Chantal Janzen deelt haar ‘ergste moment’ van bedrogen worden door partner in nieuw &C-redactioneel commentaar. “Op het moment dat ik de sleutels bij zijn voordeur achterliet, kreeg ik buikpijn”, schreef ze. Janzen haastte zich naar de prullenbak.

“Ik viste een gebruikt condoom eruit. Ik wist gewoon: daar moest ik naar binnen. Ik legde het op de salontafel en wachtte tot hij thuiskwam.

Chantal Janzen is al jaren gelukkig met haar liefde Marco, maar ze is in het verleden zelfs een paar keer bedrogen. Omdat haar nieuwe maandnummer &C helemaal over vreemdgaan gaat, deelt Chantal zelf haar ervaring…

Zo schreef ze dat ze was bedrogen door een van haar eerste partners. “Diep van binnen voel je wat er aan de hand is”, begon de blondine haar verhaal. “Je kent je partner net zo goed als ieder ander. Een van mijn eerste partners ging vreemd, en ook al probeerde ik het te negeren, ik weet dat het vaak gebeurt.”

Chantal legde uit dat ze jaren geleden een keer thuiskwam en als een wandelende dode regelrecht naar de prullenbak in de keuken liep. “Ik viste een gebruikt condoom eruit. Het enige wat ik wist was: daar moest ik heen.” Ze legde het condoom op tafel en wachtte tot haar vriend thuiskwam. Nadat de vriend thuiskwam, had hij een groot gevecht.

De relatie eindigde echter niet onmiddellijk. “Ik wist dat ik de relatie moest beëindigen omdat hij niet wilde stoppen, maar ik was jong en ik dacht: hier kom ik mee weg.”

Chantal had geen idee wie deze voorganger was. De enige bekende ex van de gastheer is Johnny de Mol. Ze had een relatie met hem van 2001 tot 2004.

Janzen is sinds 2006 samen met haar man Marco Geeratz. Ze hebben twee zonen. James werd geboren in 2009 en in 2018 kreeg het stel hun tweede zoon, Bobby.

Bron: