De royaltykenner van RTL Boulevard, Jeroen Snel, heeft zich de woede op de hals gehaald van fans van gravin Eloise, na zijn gezeik over haar badpakoptreden in het programma ‘Het Perfecte Plaatje VIPS’. Maar Jeroen trekt zich niets aan van het massale commentaar op zijn badpakkritiek. Sterker nog, hij blijft bij zijn mening en vindt dat gravin Eloise te ver gaat door met een badpak te verschijnen in de tv-show.

Heeft Jeroen spijt? Nee, reageert hij in de uitzending van RTL Boulevard gisterenavond. Hij vindt het nog altijd een ‘grensgevalletje’. “Ja, nog steeds. Ik gun Eloise het allerbeste, het is een lieve meid. Ik heb haar nooit ontmoet, maar ze is twintig jaar en ze moet vooral doen wat ze zelf leuk vindt en waar ze happy mee is. Dat vooropgesteld.”

Maar, volgens Jeroen gaat het om meer dan alleen het badpak. Hij vindt dat de gravin beteugeld moet worden en niet te veel moet deelnemen aan gewone tv-programma’s zoals ‘Ik Hou Van Holland’. “Dan wordt ze te veel een gewone Nederlander en ik vind dat het paleis, de monarchie, een sprookje moet blijven. We moeten niet te veel te zien krijgen van achter die muren. Het wordt allemaal wel gewoon. Ze geeft zich bíjna bloot. Laten we het daar hopelijk over eens zijn en het moet een beetje het sprookje blijven. Het magische, het mysterieuze. Dat mis ik een beetje en dat past ook een beetje in de discussie die ook Willem-Alexander en Máxima aangaat. (…) Dat wordt soms ook iets te gewoon allemaal.”
Maar de kritiek op Jeroen Snel bleef niet uit. Mandy Woelkens, hoofdredacteur van de LINDA. Meiden, was het duidelijk niet eens met de royaltykenner: “Weet je, Jeroen, sprookjes bestaan niet. Denk ik: ja, vervelend voor jou dat jij het moeilijk vindt dat je sprookje niet helemaal klopt, maar ik sta totaal achter Eloise. Meid, trek je badpak aan, trek je bikini aan. Laat haar lekker!”

Ook Johan Derksen ging gisteren tekeer in de talkshow Vandaag Inside en vond het belachelijk dat Eloise kritiek krijgt omdat ze in een badpak te zien is.

Om eloise te steunen plaatste Chantal Jansen ook een badpakfoto op haar Instagram account en daar mogen we Jeroen Snel toch wel vriendelijk voor bedanken hoor. Hieronder kun je de badpak foto van Chantal Janzen bekijken

Gravin Eloise heeft nog niet gereageerd op de kritiek, maar haar fans hebben zich massaal achter haar geschaard en zijn het niet eens met de opmerkingen van Jeroen Snel. Zij vinden dat hij zich niet moet bemoeien met wat de gravin draagt en dat ze zelf moet kunnen beslissen wat ze aantrekt.

Bron: