Catherine Keyl (76) hoeft niet te rekenen op sympathie van Johan Derksen. Hij noemt het teleurstellend en onverwacht dat de presentatrice zichzelf helemaal laat volspuiten. In Vandaag Inside sloopt Derksen Keyl volledig.

Catherine Keyl

Catherine Keyl ziet er nog hartstikke goed uit als je bedenkt dat ze inmiddels 76 lentes is. Het lijkt wel alsof de tijd haar juist jonger maakt.
Dat gaat natuurlijk moeilijk zonder hulpmiddeltjes en ze heeft eerlijk toegegeven dat ze hier en daar wel eens iets laat aanpakken.
Catherine Keyl (76) helemaal vernietigd: ”Je bent een oud lijk”

Johan Derksen in shock

Catherine en Connie Witteman hebben allebei dezelfde beste vriend. Wie dat precies is, is niet bekend. Wat wel duidelijk is, is dat hij in zijn linkerhand een injectienaald heeft en in zijn rechterhand een scalpel. Dat bekoort Johan niet.
”Ik heb Catherine Keyl hoog zitten, een leeftijdsgenoot. Ze is iets ouder, maar dat zie je ook wel. Die ken ik al heel lang en dat vind ik een oprechte, recht-door-zee journalist.”
In de uitzending van Vandaag Inside pakt hij er zelfs een foto bij van hoe Catherine er vroeger uitzag. Daar was hij fan van.
Maar nu? ”Ze heeft zich helemaal laten verbouwen met het ouder worden en die zegt nu: ik ben uitverbouwd, het is goed, ik geef mezelf een 8.”
”Dan denk ik: Catherine, ik heb je altijd een 9 gegeven met dat korte haar. En dan gaat zo’n oud wijf zich laten verbouwen. Hoe komt ze erbij? Hoe komt ze erbij om dat te doen? Ik vind dat ook helemaal niet bij Catherine passen.”

Schandalig

Derksen is nog niet uitgeraasd, want hij heeft ook geen respect voor artsen die eraan meewerken. ”Er zijn nu wachtlijsten in de zorg.”
”En dan gaan chirurgen dit soort onzin doen, puur als verdienmodel. Het zegt veel over de mentaliteit van de mensen die dit voorrang geven.”

Bron: