Het gaat niet goed met Catherine Keyl. De 77-jarige televisiepresentatrice, die eerder meldde slachtoffer te zijn geweest van grensoverschrijdend gedrag, zit in een rolstoel.
En dat al drie weken lang. In haar column in de Telegraaf schrijft Catherine alle ellende van haar af. Ze schrijft ook wat de oorzaak is van het drama.

Rolstoel

“Er zijn foto’s gemaakt, MRI gedaan, voorlopige conclusie: slijmbeursontsteking in de heup. Maar na drie weken en een injectie is het nog niks beter”,aldus Catherine Keyl. ”Plotseling zat ik dus in een rolstoel op weg naar ons prachtige nieuwe ziekenhuis.”

Liggen

Liggend wachten in het ziekenhuis is geen optie voor Catherline. ”Omdat ik alleen maar kan liggen, hoopte ik op een bankje in de wachtkamer.”
Tot haar grote verdriet was die nergens te vinden. ”Wel beeldige ijzeren designleuningen van keihard staal.” En daar kon ze niets mee.
Het eerste bezoek aan de fysiotherapeut viel Catherine heel erg zwaar. ”De eerste dag dat ik daarheen aan het strompelen ben, net als ik denk dat ik ga flauwvallen van de pijn, steekt een wildvreemde vrouw haar arm door de mijne.”
”Ik ben enorm dankbaar dat er zulke lieve mensen in Nederland wonen”, zo besluit Catherine haar betoog. We wensen haar veel beterschap.

‘Oud lijk’

Vorige maand nog kreeg Catherine het aan de stok met Johan Derksen, die niet bepaald fan is van de ingrepen die ze allemaal ondergaat. Hij noemde Keyl een ‘oud lijk’ in de uitzending van Vandaag Inside.

Bron: