Het is misschien even geleden, Yvonne Coldeweijer heeft weer van zich laten horen. Dit maal over Natacha Harlequin, één van de advocaten van Ali B. Ali B heeft een heel team aan advocaten om zich hgeen verzameld en heeft Natacha ingehuurd als een soort spreekbuis voor op televisie. Victor Vlam heeft al laten weten dat dit haar imago geen goed gedaan heeft: “Het voelt alsof je eigenlijk een soort van stoeltje koopt in Shownieuws om jouw geluid vervolgens te laten horen daar. […] Zij is gewoon de woordvoerder van Ali B in de media. Dat is feitelijk haar taak. En ze zal een omhooggevallen woordvoerder zijn, want ze zal natuurlijk hier ontzettend veel geld voor hebben gekregen. Je doet dit niet zomaar uit vrije wil. Ik denk dat ze heel veel spijt hiervan heeft. Echt heel veel spijt, want dit is echt gigantische reputatieschade voor haar.”

Ook Youp van ’t Hek gaat los in het NRC “Dat een heuse advocate, die ook regelmatig als een soort objectieve deskundige roddeltante aan de dagelijkse achterklaptafel van SBS zit, de knuffelmarokkaan helpt om zo goed mogelijk over te komen bij het kappersblaadjesjournaille? Madurodam is inderdaad onze hoofdstad.” Johan Derksen gaat ook los in VI: “Die voegt bij tv niks toe, maar hier ook niet. Die is overal volledig overbodig. Dat is ook knap hoor!” Collega René van der Gijp vult graag aan: “Zij heeft zich compleet belachelijk gemaakt. Dit is heel triest dit.” Maar ook daar blijft het niet bij.

Natacha Harlequin komt hier niet bovenop!

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Het imago van Natacha is inmiddels zó gesloopt dat het mogelijk over en uit is voor haar als de ‘grote strafrechtadvocaat’. Want wie neemt haar nu nog serieus? Yvonne Coldeweijer brandt haar volledig af in haar podcast: “Haar meningen zijn zéér oppervlakkig en ze kijkt daar dan bij alsof zij iets bijster intelligents zegt en met een soort van tempo dat je denkt: god, kan ik dit keer anderhalf doorspoelen? Bij haar wil je ook gewoon: tjoep. Maar die meid kijkt er dan bij en dan doet ze d’r vingertjes zo op tafel en dan kantelt ze haar hoofd en dan zegt ze iets wat héél primair en oppervlakkig is. Met zeer weinig interessante woorden erin. Gewoon dat je denkt: een beetje gebakken lucht.”

Co-host Mark Koster is het met Coldeweijer eens: “Honderd procent gebakken lucht.” Coldeweijer stippelt aan: “Zij is een overbodige meid. Ik hoop niet dat ze haar veel betalen. Als je hiervoor betaalt, dat snap ik niet. […] Zouden ze nou haar gevraagd hebben voor een mediastrategie? Zij weet daar helemaal niks van.” Of Natacha ooit weer aan kan schuiven bij Shownieuws of dat dit haar carrière ten goede is gekomen is dus te betwijfelen.

Bron: