Het is voor niemand meer een verrassing dat het André Hazes niet lukt om ook maar enigszins in de buurt te komen van het succes van zijn vader.
Het gaat ontzettend beroerd met de carrière van de zanger. Hij zit momenteel in een wel heel diep dal, zo meldt Panorama.

Andere muziek

Dre maakt tegenwoordig een heel ander slag muziek dan voor zijn ‘pauze’. Dat is commercieel een ramp als we kijken naar de kaartverkoop van zijn concert in Ahoy.
Producent MediaLane klaagt niet over de kaartverkoop op de eerste ring. Maar volgens het Algemeen Dagblad krijgt hij die niet eens vol.
Carrière André Hazes is voorbij: ”Hij is geen artiest meer”

Ticketdump

Eigenlijk verloopt de kaartverkoop net zoals de carrière van Hazes: rommelig. Inmiddels is duidelijk geworden dat de tickets voor spotprijzen worden aangeboden.
Dat gebeurt onder meer bij Vakantieveilingen, terwijl er ook ladingen met kaartjes worden weggegeven. Gratis dus.
Volgens de productie is dit ‘heel normaal’. Medialane vertelt dat het alleen gaat om het ‘optimaliseren’ van een aantal plekken en een klein aantal tickets.
Mooi gezegd, maar Yvonne Coldeweijer bewees al anders. Het gaat echt om duizenden kaarten. Dat lijkt weinig met optimaliseren te maken te hebben.

Financieel verlies

Een aantal mensen in de muziekwereld beweert dat de kaartverkoop van dit concert erg slecht loopt. Zo zou Ahoy nog niet eens voor de helft vol zitten.
Een van de organisatoren laat aan de krant weten dat er sowieso financieel verlies geleden gaat worden bij dit concert.

Een insider uit de muziekindustrie adviseert dan ook om het concert flink uit te kleden om nog meer financieel verlies te voorkomen: “Minder vuurwerk en video-effecten, alles om de financiële schade binnen de perken te houden.”

Geen artiest meer

Een van de organisatoren laat weten dat André echt wel een sympathieke gast is. Het gaat volgens hem alleen te vaak over de privézaken van de zanger.
“Zelfs als hij een nieuw album presenteert, gaan de krantenkoppen over hem en Monique. André Hazes is geen artiest meer, maar een BN’er.”

Bron: