Johan Derksen beweert dat Caroline van der Plas niet wilde opreden bij De Bevers in Ahoy omdat de repetities niet goed gingen. Caroline is woest. ,,Dit is echt niet waar!”

John de Bever had afgelopen weekend tijdens zijn concert in Ahoy speciale gasten uitgenodigd. Zo zou Caroline van der Plas een boerenmedley gaan zingen. Maar dat ging op het allerlaatste moment niet meer door.

Schietdrama

Waarom niet? In een filmpje op X liet Caroline weten dat ze het niet prettig vond om op een podium in Rotterdam te staan na het schietdrama. ,,De hele dag heeft het aan me geknaagd of ik dit wel moet doen. Vooral omdat het in Rotterdam zelf is”, zei Caroline.

‘Repetities gingen niet goed’

Maar volgens Johan Derksen, die ook een special guest was maar wel op het podium ging staan, zei gisteren in Vandaag Inside dat hij denkt dat Caroline om een andere reden niet op het podium stond. Hij stelde dat Caroline niet ging optreden omdat de repetities niet goed gingen. ,,Als onervaren zangeres moest ze op afstand van de muziek zingen en dan krijg je een vertraging op de lijn en dan kan ze niet op tijd inzetten. Dat werd een gestuntel en ze zegt: ‘Hier begin ik niet aan”’, verklaarde Johan.

Verbazing

Özcan Akyol, die aan tafel zat bij Vandaag Inside, reageerde verbaasd. ,,Dus ze heeft zich teruggetrokken omdat ze het niet kon?”, vroeg hij. ,,Omdat het technisch voor haar niet uit te voeren was”, antwoordde Johan. ,,Je moet oortjes hebben, want anders komt de muziek een seconde later bij jou.”

Caroline woest

Caroline is woest na de uitspraken van Johan. ,,Dit is echt niet waar. Ik heb het waarom ter plaatse uitgelegd aan Johan notabene en hij had er begrip voor. Erg jammer dit”, schrijft ze op X. ,,Het klopt niet wat Johan zegt. Ik heb het hem ter plekke nog uitgelegd en hij had er begrip voor. Kan mij dat nou schelen als ik vals zou zingen.”

Bron: