Soms, wanneer mensen vreemde dingen tegenkomen in hun leven, zoeken ze naar antwoorden op internet. En als je niets op internet kunt vinden, wend je je tot online gemeenschappen voor antwoorden.

Blijf lezen om te zien waar deze persoon in zijn tuin op stuitte, wat hen met vraagtekens achterliet… Wanneer een vrouw wakker wordt en iets in haar tuin vindt dat haar in verwarring brengt, zoekt ze naar antwoorden op internet. Het betreffende object leek erg ‘buitenaards’. Het object had een langwerpige schedel en een smalle romp. Het ding had ook lange rietachtige ledematen die uitstaken op de plaats waar normaal gesproken armen en benen zitten.

De persoon die het object tegenkwam, dacht aanvankelijk dat het een paddenstoel zou kunnen zijn, maar verwierp al snel dat idee. Daarom wendden ze zich tot hun vrienden voor ideeën. En het lijkt erop dat toen ook hun vrienden in verwarring waren, ze zich tot de internetgemeenschap van Reddit wendden om antwoord te krijgen op wat dit object zou kunnen zijn.

In eerste instantie plaatsten ze het in een gemeenschap voor paddenstoelendeskundigen en liefhebbers waar niemand kon achterhalen wat het was. Ze verwezen de poster naar de ‘Alien Bodies’ subreddit.

Helaas hadden de mensen op die subreddit ook niet veel idee, maar sommigen stelden hun theorieën naar voren. Iemand gaf hen onmiddellijk wat voorzichtige adviezen, gebruiker Ok-Bus-2410 schreef: “draag handschoenen, ga niet huid op huid. Klassieke X-Files-fout daar.”

Een andere persoon met de gebruikersnaam ButIcanollie11 wees op nog een nieuwsgierig aspect van de ‘alien’ fysiek: “Het heeft kleine borsten,” schreven ze. No-Ability4674 wilde erop wijzen dat het voor hen “lijkt op een buitenaardse foetus.”

Terwijl sommige mensen dachten dat de afbeelding misschien met AI was gemaakt, wezen anderen op details die het moeilijk zouden maken om een kunstmatige afbeelding te zijn. De oorspronkelijke poster, allthedimmerswitches, verduidelijkte ook dat het geen AI-afbeelding was.

Toen dacht blijkbaar iemand dat het een rekwisiet zou kunnen zijn, aangezien er een rekwisietenwinkel in de buurt van Calgard, UK is, die rekwisieten verkoopt die hierop lijken. Nadat dat werd gezegd, begonnen veel mensen te geloven dat het een rekwisiet was. Anderen waren echter niet overtuigd.

Niemand kon achterhalen wat het object was. Misschien blijft het een mysterie!

Wat denk jij dat het zou kunnen zijn? Laat ons weten in de reacties wat dit volgens jou zou kunnen zijn. Deel dit met anderen om ook hun theorieën te horen.

Bron: