Bridget Maasland woont pas een aantal jaren in haar dubbele benedenhuis in Amsterdam-Zuid. Toch zou ze het miljoenenpand nu alweer in de stille verkoop hebben gezet…

1.325.000 euro

Bridget kocht haar woning voor een prijs van 1.025.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.165.000 euro. Nu zou ze het pand in de stille verkoop hebben gezet voor een vraagprijs van 1.325.000 euro, zo meldt BekendeBuren.

Het dubbele benedenhuis heeft een woonoppervlakte van wel 163 vierkante meter en beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Vanuit de riante woonkamer heb je een mooi uitzicht op de gracht aan de overkant en tot slot heeft de woning nog een tuin.

Romance met André

Vorig jaar zette Bridget het pand ook al in de verkoop en toen tegen een vraagprijs van 1.275.000 euro. Uiteindelijk haalde ze het huis uit de verkoop, maar lijkt er nu toch vanaf te willen.

En dat is opmerkelijk te noemen, want toen Bridget het pand in 2019 kocht noemde ze het haar droomhuis. Wel heeft ze in dit huis haar romance met André Hazes beleefd, waar ze tegenwoordig liever niet meer aan herinnerd wil worden.

Bron: