Niet alleen Frans Bauer, maar ook de naam van Bridget Maasland wordt gebruikt in nepadvertenties op social media. ,,Dit is echt schandalig”, zegt ze woest.

Bridget Maasland is het helemaal zat dat haar naam wordt gebruikt in nepadvertenties. ,,De hele week komen er allemaal verschillende advertenties voorbij”, vertelt ze in RTL Boulevard. In de advertenties wordt onder meer verteld dat Bridget in twee maanden tijd twintig kilo is afgevallen. ,,Het is allemaal niet waar, het is hartstikke fake.”

‘Schandalig’

Het gaat om advertenties over afslankpillen. ,,Ik heb natuurlijk wel onlangs mijn implantaten laten verwijderen, dus ik lijk wel wat slanker. En ik train ook hard, dus ik doe er ook echt een hoop voor. En dat gebeurt écht niet als je deze gummetjes inneemt. Allemaal fake”, vervolgt Bridget. Ze stoort zich er behoorlijk aan. ,,Dat dit mag, vind ik echt schandálig.”

Frans Bauer

Bridget is niet de enige BN’er die gebruikt wordt in deze nepadvertenties. Ook de naam van Frans Bauer wordt voortdurend gebruikt om afslankpillen aan te prijzen. Ook hij is woest. De zanger liet onlangs weten zelfs juridische stappen te ondernemen. ,,Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen”, zei hij in gesprek met de Telegraaf. ,,En ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.”

Geen dieet

Hoewel Frans wel twintig kilo is afgevallen, heeft hij absoluut geen afslankpillen gebruikt. Ook een dieet is niet voor de zanger weggelegd. ,,Dat heb ik ooit al geprobeerd, dat werkt niet voor mij. Daarvoor heb ik een te onregelmatig leven, ik ben altijd onderweg”, zei Frans onlangs in gesprek met Dag Allemaal. ,,Als oplossing heb ik al mijn maaltijden kleiner gemaakt. Ik eet alles wat ik ervoor at, maar minder.”

Bron: