Dat Bridget Maasland zichzelf nog steeds niet beu is, lijkt bijna een wonder. De tv-presentatrice heeft gekozen voor een gezonde levenswijze en ze vindt het belangrijk dat iedereen dit weet.

Recentelijk deelde ze opnieuw een onthullende foto om anderen te ‘inspireren’.

Bridget Maasland kiest voor gezondheid Een paar maanden terug kreeg Maasland een wake-up call. Het advies was duidelijk: het was tijd om gezonder te leven.

Samen met haar zoon Mees stortte Bridget zich op een gezondheidsavontuur. Ze deelt regelmatig hun activiteiten in de sportschool met haar volgers.

Maar daar blijft het niet bij. Bridget is erg trots op de resultaten die ze behaalt met haar lichaam, zo trots dat ze regelmatig foto’s en video’s deelt van haar progressie in een staat van gedeeltelijke ontkleding.

Ze beweert dit te doen om anderen te motiveren. Ook recentelijk deelde ze weer inspirerende beelden.

‘Uitdagend leven!’ Bij de gedeelde beelden schreef Bridget een boodschap: “Een bijna 50-jarige vrouw in de overgang, met een drukke baan en als alleenstaande moeder.

” Ze legt uit: “Het vergt planning, voorbereiding van maaltijden, en het aanpassen van je levensstijl!” Ze vermijdt suiker, gefrituurd eten en alcohol, ontwijkt stress en zorgt voor 7 tot 8 uur slaap per nacht.

Bridget deelt ook dat ze bioidentieke hormonen gebruikt om haar oestrogeen- en progesteronniveau te herstellen. Maar wat is de reden achter al deze inspanningen? Simpelweg: “Omdat ik het waard ben!”

Bron: