Bridget Maasland heeft een drastisch besluit genomen. Ze staat tegenwoordig al om zes uur in de sportschool en volgt een speciaal dieet. ,,Het is soms wel eventjes puzzelen. Ik moet mijn hele leven omgooien.”

Bridget heeft besloten haar levensstijl volledig om te gooien en is aan een streng fitness- en voedingsregime begonnen. ,,Ik word liever gezond oud dan dat ik op een gegeven moment hulpbehoevend wordt”, zegt Bridget daarover in de BLVD podcast. ,,Het kost heel veel tijd, moeite en energie, dus dan vind je het ook leuk als je resultaat hebt.”

Drastisch besluit

Net als veel andere BN’ers, volgt Bridget de methode ‘Dag Eén’. ,,In de eerste zes weken train je je helemaal het leplazerus, je krijgt speciale recepten en voeding, helemaal op jouw lijf uitgeschreven”, legt ze uit. ,,Dat moet ik wel zelf afwegen natuurlijk en de boodschappen doen en het koken, dus dat klinkt heel simpel, maar dat is best wel moeilijk implementeren in je leven.”

Bridget doet het samen met haar zoon Mees, al hoeft hij zich niet aan het voedingsschema te houden. ,,Maar wel mijn trainingsschema. Want Mees is vijftien en die gaat al naar de sportschool en die wil natuurlijk breder worden, die wil groeien.”

Kritiek

Ook Eloise volgt de methode ‘Dag Eén’, maar zij kreeg onlangs een hoop kritiek van haar volgers op Instagram. Veel mensen begrijpen niet waarom Eloise hier reclame voor maakt. ,,Jammer dat je je hier voor leent”, reageerde iemand. En een ander schreef: ,,Je was ook al mooi. Ik hoop dat dit niet de norm gaat worden. Niet omdat het niet mooi is, dat is het zeker, maar omdat het niet realistisch is voor de meeste mensen. Je ziet steeds meer bekende mensen dit showen, maar ze waren daarvoor ook al zo mooi zoals ze waren.”

Bron: