Bridget Maasland is er vandaag achtergekomen dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Tijdens een rondje met haar fiets slaat ze over de kop…

Bridget Maasland vond het weer tijd worden voor een pedicure en omdat ze hard aan het trainen is besloot ze in plaats van de auto, de fiets te pakken. Maar onderweg gaat het vreselijk mis: Bridget slaat over de kop.

Over de kop

,,Hier net over de kop geslagen van de fiets omdat er een fiets door de wind omviel op het fietspad waar ik net aan kwam fietsen, auw!”, schrijft Bridget in Instagram Stories. Ze deelt er een foto bij van haar benen die vol schrammen zitten. ,,Gelukkig krijg ik wel mooie nagels.”

Trainen

Bridget heeft onlangs besloten haar levensstijl volledig om te gooien en is aan een streng fitness- en voedingsregime begonnen. Net als veel andere BN’ers, volgt Bridget de methode ‘Dag Eén’. ,,Ik word liever gezond oud dan dat ik op een gegeven moment hulpbehoevend wordt”, zei Bridget daarover in de BLVD podcast. ,,Het kost heel veel tijd, moeite en energie, dus dan vind je het ook leuk als je resultaat hebt.”

Trots

Inmiddels is Bridget al behoorlijk afgetraind. Op Instagram liet ze weten trots te zijn op het resultaat. ,,De afgelopen weken keihard gewerkt aan mijn beste fysiek ooit. Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben. En daar ben ik F*CKING trots op”, schreef ze. Bridget kon op een hoop complimenten van haar volgers rekenen. ,,Wow, wat ontzettend knap!”, luidde het.

Bron: