Bridget Maasland is helemaal klaar met ongezond leven. Ze wacht niet met haar goede voornemens tot 1 januari 2024 en is hard bezig met haar droomlichaam. Op Instagram laat ze met trots zien wat ze al heeft bereikt. Ze deelt een foto zonder kleren.

Afslankbegeleiding

Bridget (49) en haar zoon Mees (15) volgen een afslankprogrammma genaam de ‘Dag Één-methode’. Dit is voor dertigplussers bedoeld, maar ook haar zoon doet dus mee. Vele bekende Nederlanders gingen haar voor. In een korte tijd is Bridget al bijna 7 kilo kwijt.
Bridget is dol op aandacht en deelt het volledige proces dan ook graag via haar Instagram-account. Maasland is alle schaamte voorbij en heeft een foto gedeeld waarop ze zonder kleren poseert in de badkamer. Haar gezicht zien we niet, door de condens op de spiegel. Wel krijg je een close-up van haar buillen en haar nieuwe strakke buik.

Waanzinnige trip

Bij de foto schrijft Bridget: ”Wat een waanzinnige trip was dit, des te meer om het samen met mijn zoon Mees te mogen doen.” Ze geeft zichzelf complimenten, maar ook haar zoon kan op positieve feedback van zijn moeder rekenen: ”Wat een discipline!”
Ze vervolgt: ”Voor school naar de sportschool, geen suikers en of gefrituurd eten, 8 uur slaap per nacht, 10.000 stappen per dag. Rust, ritme, regelmaat. Megatrots ben ik op hem. De kennis die hij daarmee heeft opgedaan is voor de rest van zijn leven.”
Tenslotte heeft Bridget nog een tip voor iedereen: ”We krijgen tenslotte maar één lijf dus ga er zorgvuldig mee om.”
bridget

Bron: