André Hazes heeft bij Casa Di Beau een aantal dingen opgebiecht. Een van deze zaken was het verlaten van Monique, net nadat ze een miskraam kreeg. Hij werd ”kort daarna” verliefd op een andere vrouw en wie was die vrouw?

Onmenselijk

Dat kunnen er natuurlijk een aantal zijn. Denken aan een paar Sarah’s, Bridget Maasland en nog enkele andere dames. Gelukkig hoeven tegenwoordig niet meer alleen af te gaan op televisieprogramma’s. Juicekanalen zijn vaak snel op de hoogte van wat er speelt.
Iemand die altijd precies weet hoe het zit bij de leden van de familie Hazes, is Yvonne Coldeweijer. Deze echte ‘Hazeloog’, wroet net iets dieper in de materie dan de rest. En wat blijkt? Meneer Hazes heeft nog meer op zijn kerfstok. Er wordt gesproken van ‘onmenselijke taferelen’. Yvonne meldt op Instagram hoe het echt zit. En dat blijkt huiveringwekkend.

Monique zwaar belazerd

De vrouw voor wie Monique aan de kant werd geschoven, blijkt Sarah van Soelen. Yvonne: ”André en Monique zaten in een traject om zwanger te worden. In die tijd deed André het al met Sarasoel. Hij vroeg Monique ten huwelijk, ook al deed hij het met Soel.”
”Na het aanzoek werd Monique zwanger en NOG STEEDS DEED IE HET MET SOEL. Twee maanden later kreeg Monique een miskraam en toen dat gebeurde zei André: ‘Dan ga ik ook meteen bij je weg als ik thuiskom. Toen trok hij direct bij Soel in.
”Later ging hij weer teringhard aan de coke omdat Soeltje ook zo verslaafd was. Om die reden ben ik altijd zo streng op Moniquedat ze André na dit alles nog terugnam. Omdat ze niet alleen verloofd, maar ook nog zwanger was en hij heel goed wist wat hij deed. […] Kan er met m’n hoofd niet bij. Alles voor de villa I guess!”

Bron: