De bom tussen André Hazes en zijn moeder Rachel is opnieuw ontploft. André heeft haar ooit laten weten graag met Kris Kross Amsterdam een klassieker van zijn vader te zingen, maar is gepasseerd door zijn eigen moeder. ,,Rachel heeft zijn idee gejat en expres Tino Martin gevraagd om de collab te doen”, meldt Yvonne Coldeweijer.

Het nummer Ik heb de zomer in m’n bol van André Hazes sr. wordt opnieuw uitgebracht. Maar in plaats van André jr., wordt dit nummer door Kriss Kross Amsterdam, Donnie en Tino Martin gezongen. En daar is André woest over.

Bom ontploft

,,Wat ik hoor, is dat het namelijk oorspronkelijk zijn idee was om deze collab met Kriss Kross te doen en dat hij dan samen zou zingen met de stem van zijn vader”, schrijft Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Hij heeft dit idee toen met zijn moeder gedeeld… Maar omdat zij en Dré elkaar nu niet meer spreken heeft ze zijn idee gejat en expres Tino Martin gevraagd om de collab te doen! Ze gaan het zelfs zingen bij Holland Zingt Hazes!”

Toen André dit nieuws hoorde, zou hij ‘helemaal geflipt’ zijn. ,,Voor de oplettende spion: daarom was hij ook niet op de persdag van Holland Zingt Hazes! Bloedbonje weer met z’n moeder.”

Sneer van Rachel

Eerder deze week haalde Rachel nog keihard uit naar André. In een interview met weekblad Party werd haar gevraagd hoe het contact nu met André is. ,,Ook dat is weer zo’n situatie van: jongens, vertel nou wat er werkelijk aan de hand is”, antwoordde Rachel. ,,Kijk, ik weet het wel, maar ik probeer zo lang mogelijk mijn mond te houden. Maar dan moet de ander niet gaan draaien. Dan moet je ook vertellen wat er werkelijk speelt. Dan ben je namelijk pas echt een stoere jongen. Maar ook dat komt allemaal wel een keer uit.”

Bron: