Nicol Kremers heeft zich de afgelopen tijd bezig gehouden met het aan de man brengen van foute kiekjes op internet. Goed businessmodel, want ze verdient er bakken met geld mee. Toch lijkt dat inmiddels iets afgenomen te zijn, want ze verzint steeds nieuwe dingen.

Gedumpt door vriend

Het lijkt erop dat het leven van Nicolleke in een neerwaartse spiraal is belandt. De ex-vriendin van Peter Gillis is volledig afhankelijk van haar erotische content. Daarbij heeft ze, zo beweert ze zelf, meermaals flinke petsen van Peter gekregen. Ze besteed haar tijd nu aan de aangifte tegen hem.

Onlangs maakte Nicol wereldkundig dat ze een nieuwe vriend had gevonden. Deze sprookjesrelatie blijkt nu iets langer dan vijf volledige dagen te hebben geduurd. Via Instagram liet ze weten een nieuwe vriend te zoeken. Ook werd ze van sociale media geknikkerd. Instagram vond de vunzige plaatjes niet zo geschikt voor kinderoogjes en zette haar account op non-actief.

Nieuwe seizoen!

Nicol is inmiddels weer terug op Insta. Ze heeft alle foto’s verwijderd, maar is nog wel actief in haar ‘verhalen’. Ze heeft vandaag een mysterieus bericht online gezet. ”Voor alle mensen die mijn leven in de gaten houden en ook houden van roddelen, niet getreurd. er komt een nieuw seizoen aan!”

Het is volstrekt onduidelijk wat ze hiermee bedoelt. Komt er een nieuwe erotische reeks foto’s aan, of begint ze aan een fonkelnieuw hoofdstuk in haar leven? Dat kans is groot dat ze binnenkort meer informatie bekend gaat maken. We houden Nicol Kremers in de gaten.

Bron: