In de eindeloze stroom van juice-nieuws heeft Yvonne Coldeweijer weer eens voor opschudding gezorgd.

Ditmaal staat Waylon, bekend als jurylid van “The Voice of Holland” en niet onbekend met controverses, centraal in een onthulling die de wenkbrauwen doet fronsen.

Een privéfilmpje waarin de zanger een ongebruikelijke versierpoging onderneemt, is gelekt en zorgt voor de nodige speculatie: Is Waylon weer over de schreef gegaan?

Een Ongewoon Filmpje

Volgens Yvonne Coldeweijer, de ongekroonde koningin van de juice-kanalen, toont het filmpje een poging van Waylon om een vrouw te versieren.

“Het is dus een clipje van Willem die, ik denk, buiten de studio staat van The Voice,” legt Coldeweijer uit in haar podcast De Juice Show.

De setting? Een doodgewone laad- en losplek, waar Waylon blijkbaar een moment vindt om zijn charmes in de strijd te gooien.

De Inhoud Onder de Loep

In het filmpje richt Waylon zich tot een zekere Michelle, die hij eerder achter de schermen bij “The Voice of Holland” heeft ontmoet.

Zijn woorden zijn minstens gezegd opmerkelijk: “Ik zat naar jouw informatie te kijken… En dan met name jouw foto, en dan denk ik bij mezelf: wat heb jij een verkeerde keuze gemaakt in je leven, zeg.”

Coldeweijer interpreteert dit als een verwijzing naar Michelle’s seksuele oriëntatie, waarbij Waylon insinueert dat het een keuze zou zijn.

Reacties en Interpretaties

De reacties op het filmpje zijn gemengd. Sommigen vinden Waylon’s poging humoristisch en onschuldig, anderen bekritiseren hem voor zijn veronderstelling dat seksuele oriëntatie een keuze is.

Verder in het filmpje noemt Waylon zichzelf een “vieze, smerige, vuile hond” en uit hij zijn bewondering voor Michelle’s uiterlijk, ondanks dat hij als heteroman “er niks aan heeft”.

De Achtergrond van de Versierpoging

Coldeweijer onthult dat Waylon en Michelle na hun ontmoeting bij “The Voice” contact hebben gehouden via app.

Na Michelle’s onthulling over haar s*ksuele voorkeur, besloot Waylon het gewraakte filmpje te sturen. Een gebaar dat door velen wordt gezien als een flauwe poging tot flirten, maar door anderen wordt geïnterpreteerd als ongepast en respectloos.

Wat Nu?

De vraag rijst: wat betekent dit voor Waylon en zijn imago?

Het filmpje kan gezien worden als een luchtige, zij het misplaatste, versierpoging. Maar in een tijd waarin sensitiviteit en respect voor iemands s*ksuele oriëntatie hoog in het vaandel staan, zou dit incident Waylon kunnen achtervolgen.

Vooral gezien zijn positie in de publieke oog en eerdere controverses rond “The Voice of Holland“.

Bron: