Er gaat momenteel een heel raar bericht rond over Nathalie, de dochter van zanger André Hazes. Gesteld wordt dat Nathalie in werkelijkheid aan andere vader heeft. En dat is niemand minder dan Joop Hazes, de broer van André.

Kinderen André Hazes

De meeste mensen denken dat André Hazes maar twee kinderen heeft, namelijk André junior en Roxeanne. De zanger heeft er echter nog twee. Met Annie Dijkstra kreeg hij dochter Nathalie en met Ellen Wolf zoon Melvin. Toen André verder ging met Rachel, heeft hij Nathalie en Melvin verwaarloosd.
Dat veel mensen André Hazes als een volksheld zien, valt dan ook moeilijk te rijmen als je ziet wat hij zijn eigen kinderen heeft aangedaan. Hij bedroog Ellen en was zwaar verslaafd aan drank. Toen Nathalie haar vader miste, weigerde André contact met haar. Er was een kleinzoon voor nodig om elkaar weer te kunnen spreken. Melvin heeft zijn vader nooit vergeven. Op zijn 18e wijzigde hij zijn achternaam.

Nathalie Hazes

En nu gaat er dus een opmerkelijk bericht de ronde op het Instagramkanaal RealityFBI. Er wordt geschreven dat Nathalie ‘waarschijnlijk’ de dochter is van Joop Hazes, de broer van André. Dat behoeft enige uitleg, want hoe is dat in vredesnaam gegaan?
”Annie Dijkstra en Joop Hazes, dat zijn volgens legend André Hazes de ouders.” De bron beweert dat André dit zelf ook al eens heeft onthuld. Dit zou ook de reden zijn geweest dat lange tijd geen contact wilde hebben met Nathalie.

Nicht

”Joop Hazes zou, in de periode dat wijlen André Hazes met Annie Dijkstra was, vreemdgegaan zijn met haar”, zo schrijft het kanaal. Mocht dat inderdaad kloppen, dan zou dat uiteraard inhouden dat Nathalie geen halfzus van André en Roxeanne zou zijn, maar een nicht.”
Dit zijn natuurlijk niet zomaar beweringen. André Hazes kan sinds september 2004 geen uitsluitsel geven. Dat zou Joop natuurlijk wel kunnen.

Bron: