Het is vandaag een feestelijke en leuke dag en daar staan Marco en Leontine even bij stil. ‘Vandaag al 25 jaar onze trots.’

Marco Borsato en Leontine Ruiters

In 2020 maakten Marco Borsato en Leontine Ruiters bekend uit elkaar te gaan. Het stel was meer dan 22 jaar getrouwd en samen de ouders van drie kinderen.

Nadat bekend werd dat Marco een affaire heeft gehad met pianiste Iris de Hond kwam het huwelijk van Marco en Leontine onder hoogspanning te staan. Toch leek het erop dat het stel deze crisis wist te overwinnen. Helaas heeft het niet zo mogen zijn en lieten begin 2020 Marco en Leontine weten: ‘Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan.’

De twee kwamen in 2021 weer even bij elkaar en zij leken verliefder dan ooit, maar kort nadat bekend werd dat Marco werd aangeklaagd vanwege seksueel wangedrag, gingen Marco en Leontine alsnog uit elkaar.

Bijzondere dag

Vandaag is een bijzondere en feestelijke dag voor Marco en Leontine, maar vooral voor zoon Luca, want hij is jarig. Luca Borsato blaast vandaag 25 kaarsjes uit en daar staan zijn ouders graag even bij stil. Marco plaatst twee foto’s en daarbij schrijft hij: ‘Vandaag al 25 jaar onze trots’.

Bron: