Bibi Breijman heeft vandaag haar allereerste single Toverdrank gelanceerd. In het nummer vertelt ze het verhaal van een gitzwarte periode in haar leven, waarin iedereen ‘iets van haar vond’. Tegen Shownieuws opent Bibi haar hart. ”Ik val op slappe lullen. Ik kan er niks aan doen.”

Pijnlijk

Maar liefst vier jaar lang heeft Bibi Breijman aan het nummer Toverdrank gewerkt. Ze is er trots op dat het na zo’n lange tijd eindelijk uitgebracht is. Naar eigen zeggen krijgt ze lovende reacties op het nummer. ”Ik wist al wel dat muziek een helende werking heeft, maar het ligt nu echt achter me.”
In Toverdrank beschrijft Breijman de moeilijke tijd toen ze net haar bevalling achter de rug had, en er ook naar buiten kwam dat vriendje Waylon haar had bedrogen. ”Het was een moeilijke struggle wat je samen doorstaan moet. Maar onder toeziend oog van heel Nederland voelde dat nog wat pijnlijker”, aldus Bibi Breijman voor de camera van Shownieuws.

Slappe lul

Het overspel van Waylon komt ook nog aan bod. ”Ik ben ook weleens fout geweest in het leven en vreedgaan, ja dat hoort er ook wel een beetje bij in het leven.” Hele vreemde uitspraak, Biebs. Het zangeresje en voormalig ministerretje uit Oh Oh Cherso vond Waylon in het begin een ‘slappe lul’.
Aan de andere kant wond het haar blijkbaar ook enigszins op. ”Ja, ik val op slappe lullen, ik kan daar niets aan doen”, zo vertelt ze.

Bron: