Na de heftige onthullingen over zanger Waylon, is de vriendschap tussen Bibi Breijman en haar voormalige hartsvriendin Yvonne Coldeweijer over en uit. Bij Humberto vertelt ze geen enkel contact meer te hebben. ”Ik heb daar ook geen behoefte aan.”

Vreemdgaan

Anderhalf jaar geleden meldde Juicechannel dat Waylon zijn vriendin bedroog tijdens haar zwangerschap. Dat wist Yvonne Coldeweijer toen ook al.
Zij koos er echter voor om dit NIET te brengen. Dit omdat Bibi en Yvonne vriendinnen waren, maar ook omdat eerstegenomende hoogzwanger was.
Pas toen Juicechannel de buitenwereld informeerde over het vreemdgaan, besloot Coldeweijer dit ook op haar Instagram te plaatsen.
Bibi Breijman verbreekt al het contact: ”Het is over”

Mafkees!

”Willem (Waylon) gaat dus vreemd, terwijl zijn vrouw met zo’n buik thuis zit. Ik vind dit next level gewoon. Van vreemdgaan sta ik al helemaal niet meer te kijken, maar wanneer iemand hoogzwanger is? Beter ga je naast je vrouw op de bank zitten.”
”Aai haar buik en masseer haar voeten, mafkees!”, zo schreef Yvonne op haar Instagram. In haar Telegram-app maakte ze hier ook nog een video over.

Extra struggle

Maar wat vindt Bibi er eigenlijk van dat Yvonne, destijds een goede vriendin van haar, Waylon online totaal aan de schandpaal nagelde?
”Dat was een extra struggle”, vertelde ze gisteren bij Humberto. ”Ik voelde een emotionele connecte met haar, waardoor ik het lastiger kon verwerken.”
”Ik heb met haar een reis gemaakt naar mijn roots, die in Indonesië liggen, het voormalig Nederlands-Indië”, zo vertelt Breijman.

Vriendschap voorbij

Bibi durfde niets meer aan Yvonne te vertellen. Ze was bang dat dat op het kanaal van Yvonne zou belanden en heeft ook de vriendschap van Coldeweijer verbroken.
”Ik heb het voor mezelf afgesloten. Ik wil haar ook niet aanvallen, want ze heeft een zwangerschap. Ik heb haar wel gewoon gefeliciteerd daarmee.” Of er ooit weer goed contact komt? ”Nee, het is goed zo.”

Bron: