Het was al een tijdje bekend dat de villa waarin Martien en Erica in woonde Noordwijk eindelijk was verkocht. Martien bleek niet tevreden met de villa, omdat er te weinig privacy was en de achtertuin vrij klein. Dus na amper er twee maanden in te hebben gewoond ging de villa alweer in de verkoop. Maar met een vraagprijs van 3 miljoen euro kwam er maar geen koper.

De Meilandjes moeste dus flink in prijs zakken naar 2,8 miljoen. Ze kochten de villa zelf voor 2,6 miljoen euro. Nu hadden Martien en Erica laten weten dat de villa ook verkocht zou zijn aan de nieuwe koper voor een bedrag van 2,8 miljoen euro. Maar dit blijkt gelogen in de verkoopakte staat namelijk dat de villa is verkocht voor een bedrag van 2.550.000 euro. En dat is 250.000 euro minder dan dat Martien en Erica beweerde.

Dit betekent ook dat de Meilandjes verlies hebben gemaakt op de verkoop. Want in plaats van winst hebben ze nu 150.000 euro verlies. Waarom de Meilandjes hierover logen is niet bekend. Maar wellicht wilde ze geen gezichtsverlies lijden.

Bron: