Ben Saunders, die lange tijd uit de schijnwerpers is gebleven, maakte afgelopen weekend op sociale media bekend dat hij een tatt00 heeft laten zetten door zijn zesjarige zoontje, Benji.

De foto’s tonen het kind dat met een tatt00machine op de knie van zijn vader aan het werk is. Ben Saunders is duidelijk trots op de creatie van zijn zoon, hoewel het niet direct duidelijk is dat de lijntjes de naam ‘Benji’ weergeven.

Op sociale media deelde Ben Saunders de bijzondere gebeurtenis met zijn volgers. Bij een foto waarop Benji de tatt00 aanbrengt, schreef hij: “Benji, 6 jaar oud, zijn eerste tatt00.”

Het resultaat van de tat0eage is te zien op de volgende foto, waarbij Ben aangeeft dat zijn eigen naam op zijn knie staat geschreven.

Hoewel sommige mensen het misschien vreemd of ongepast vinden dat een kind van zes betrokken is bij het zetten van een tat0eage, lijkt Ben Saunders vol trots te zijn op de vaardigheden van zijn zoontje.

Het is belangrijk op te merken dat het zetten van tat0eages een gespecialiseerde vaardigheid is die deskundige kennis en ervaring vereist. Het betrekken van een jong kind bij dit proces kan zorgen voor ethische en veiligheidskwesties.

Het is niet bekend of Ben Saunders van plan is om zijn zoontje verder te laten oefenen in het tat0eëren of dat dit een eenmalige gebeurtenis was.

Het is cruciaal om te benadrukken dat het zetten van tat0eages een verantwoordelijke beslissing moet zijn, waarbij rekening wordt gehouden met leeftijd, vaardigheden en hygiëne.

Hoewel Ben Saunders zijn eigen keuzes mag maken en trots is op de tatt00 die zijn zoontje heeft gezet, is het belangrijk om na te denken over de mogelijke gevolgen en risico’s van dit soort situaties.

Het is essentieel om de veiligheid, gezondheid en welzijn van kinderen te waarborgen en hen niet bl00t te stellen aan onnodige risico’s of verantwoordelijkheden.

Als het gaat om tat0eages, is het altijd raadzaam om professionele tatt00-artiesten te raadplegen die over de juiste kennis, vaardigheden en ervaring beschikken.

Zij kunnen de nodige hygiënische maatregelen treffen om een veilige en hoogwaardige tatt00-ervaring te garanderen.

Het is begrijpelijk dat Ben Saunders zijn persoonlijke leven wil delen met zijn fans en dat hij trots is op zijn zoontje.

Laten we echter altijd de veiligheid en het welzijn van kinderen vooropstellen en zorgvuldige afwegingen maken bij het betrekken van kinderen bij activiteiten die volwassen vaardigheden en verantwoordelijkheden vereisen.

Bron: