Familie en vrienden konden vandaag afscheid nemen van Cilly Dartell. De beladen uitvaart was mooi, maar verdrietig. Er werden mooie woorden over Cilly gesproken en het kwam nog maar eens naar voren hoe geliefd deze vrouw was.

Laatste wens

Iedereen heeft wel wensen. Sommige komen nooit uit en andere zullen nooit uitgesproken worden. In veel gevallen gaan mensen pas naar die wensen kijken als het te laat is. In het geval van Cilly was dit helaas ook het geval. Hoewel ze een prachtig leven heeft gehad, heeft haar ziekte en uiteindelijke overlijden ervoor gezorgd dat haar laatste wens niet uitgekomen is.
Cilly wilde namelijk heel erg graag nogmaals het huwelijksbootje instappen met haar grote liefde Jan Cocheret. Die wens is nooit in vervulling kunnen gaan omdat ze dat graag wilde op haar 65e verjaardag. Helaas ging het destijds niet goed met haar, waardoor ze het hebben moeten afzeggen. Hierdoor is dit een wens die helaas nooit meer in vervulling zal gaan.

Beladen uitvaart

De afscheidsdienst voor Cilly Dartell begon vanochtend in kerkgebouw de Duif in Amsterdam. Na de dienst werd ze met een boot naar haar laatste rustplaats gebracht. Cilly is helaas veel te vroeg heengegaan en dat zorgde voor veel emotie.
Sinds 2017 wist ze al dat ze ziek was, en dat het waarschijnlijk niet meer goed zou komen. Ze heeft dus nog wel uitgebreid afscheid kunnen nemen van alles en iedereen om haar heen.
Ze heeft alles uit haar leven weten te halen op die ene grote wens na. Het is dus maar te hopen dat er leven na de dood is, zodat ze die wens alsnog uit kan laten komen met haar grote liefde Jan.
Een andere wens van Cilly was dat ze ouder dan haar moeder mocht worden. Haar moeder verloor ze namelijk lange tijd geleden aan een noodlottig ongeluk. Ze heeft daarbij altijd het gevoel gehad dat er meer uit het leven te halen viel
We wensen alle nabestaanden en betrokkenen nogmaals ongelofelijk veel kracht toe met het verwerken van dit verlies. Cilly heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten aan heel Nederland en ze zal nooit vergeten worden.

Bron: