Een verdrietig bericht. De pas 26-jarige doelman van het nationale elftal van Montenegro, die bij Millwall in Engeland speelt, is plotseling overleden. Matija Sarkic keepte vorige week nog de volledige wedstrijd in en tegen België.

Matija Sarkic

Millwall wil niet ingaan op de exacte doodsoorzaak van de doelverdediger. Meerdere media melden echter dat Sarkic plots ziek zou zijn geworden.
”Millwall Football Club is volledig in shock met de aankondiging dar Matija Sarkic op 26-jarige leeftijd overleden is. Sarkic, onze eerste doelman, speelde 33 wedstrijden voor de club sinds hij in augustus 2023 overkwam van Wolverhampton Wanderers.”

Sarkic was niet alleen eerste doelman bij zijn club, maar ook de eerste doelman van Montenegro. Vorige week deed hij dus nog de volledige wedstrijd mee tegen België.

Onwel

Hoewel de doodsoorzaak dus nog niet officieel bekend is, laten meerdere bronnen aan de media weten dat de keeper zich ineens niet lekker voelde.
Dar zou zijn gebeurd in een appartement in de stad Budva, waar hij verbleef door verplichtingen met het team van Montenegro.
Vrienden zouden de hulpdiensten nog hebben gebeld, maar die konden niets meer betekenen voor de goalie. De voetbalwereld is in shock.

Bron: