Zoals je inmiddels waarschijnlijk wel weet heeft Thijs Römer zijn rol als ‘hulpverlener’ misschien een beetje verkeerd ingeschat. Zo heeft de acteur in de periode tussen 2015 en 2017 o.a. aan minderjarige meisjes uitgelegd hoe ze zich zelf het beste konden bevredigen. Het Openbaar Ministerie eist tot 240 uur werkstraf en één dag cel (90 dagen, waarvan 89 dagen voorwaardelijk) tegen hem. Wat Thijs daar zelf van vindt zullen we voorlopig niet weten want tegenover de camera’s van PowNews hield hij zijn lippen stijf op elkaar.

Achteraf gezien zijn de beelden uit de film Razend (2011) dan ook best wel bizar te noemen. In de tienerfilm die naar het gelijknamige boek van Carry Slee is vernoemd speelt Thijs Römer de rol van leraar Bob. Een leraar die een minderjarige leerling (gespeeld door Abbey Hoes) betast op plekken waar ze bang van wordt.

Tweets uit 2011 over ‘vieze’ Thijs Römer
Voor het gemak hebben we even wat Tweets uit die periode erbij gepakt om je te laten zien hoe de bioscoopganger in die tijd over de rol van Thijsje dacht: “In razend speelt thijs romer een pedo elke x als ik hem ergens in een film ofzo zie Denk ik gelyk vieze pedo”

Bron: