We weten inmiddels allemaal wel dat Nicol Kremers haar leven compleet omgegooid heeft sinds de break-up met Peter Gillis. De twee zijn sinds 1 december (vermoedelijk al langer) uit elkaar. Dat had grote gevolgen voor het leven van Nicol, stukken minder voor Peter natuurlijk. Maar daar heeft Nicolleke inmiddels verandering in gebracht.

Waar Peter alleen in de knoop kwam te zitten met het strikken van zijn veters, was het leven van Nicol plotseling stukken minder voorzien van luxe en comfort. De eerste weken is de gevallen Massa is Kassa-ster van hot naar her gegaan om een dak boven het hoofd te houden. Vrienden en kennissen waren de redding voor Nicolleke. Echter is het natuurlijk moeilijk om na al die jaren van overvloedige rijkdom plotseling zonder inkomsten te zitten. Na een mislukte poging om rijk te worden via donaties op TikTok besloot Nicol om het via OnlyFans te proberen. Met daverend succes.

Nicol Kremers maakt nieuwe content in de trein

Nicol wist in de eerste twee maanden bijna 200.000 euro binnen te harken met haar vunzige kiekjes. Schijnbaar is er een groot publiek die graag wil zien hoe Nicol uit de kleren gaan. We hebben al een tijdje niets meer van Nicol vernomen, tot op de dag dat Peter zijn nieuwe vriendin wereldkundig maakte. Ook Nicol staat plotseling op de foto met een nieuwe vriend. Waarschijnlijk als reactie op het liefdesnieuws van Peter. Waar Nicol voorheen bijna dagelijks reclame wist te maken voor haar vunzige foto’s is dat de afgelopen weken behoorlijk weggeëbd. Roddelpraat weet te melden dat Nicol in Spanje vertoeft om onder te duiken voor de belastingdienst. Maar gisteren werd Nicol plotseling in de trein in Nederland gespot door een paar treinreizigers. Wat Nicol daar aan het doen was? Nicol vond de trein een uitgelezen plek om eens nieuwe content te maken, met een paar gelukkige mede-treinreizigers als gevolg.

Bron: