Totaalidioot Martijn Krabbé, toch al nergens geliefd, heeft zich nog minder populair gemaakt. Krabbé is van mening dat regels en wetten niet voor hem gelden. Vanmorgen ramde hij met zijn boot een brug in Amsterdam, om er vervolgens vandoor te gaan.

Flinke schade
Martijn Krabbé ging vanmorgen lekker varen door de Amsterdamse grachten, toen hij op de Marnixstraat een brug ramde. Die bleek iets te laag voor het paradepaardje van Martijn. Terwijl hij flinke schade aan de brug heeft gemaakt, controleert hij alleen zijn boot.

Daarna vist hij zijn vlaggetje uit het water en slaat op de vlucht. Helaas voor Martijn waren er omstanders die het allemaal op beeld hebben vastgelegd. Die hebben ze naar Reality.FBI gestuurd en die heeft ze nu dus openbaar gemaakt. Daarin hebben ze ook de gemeente Amsterdam getagged, dus het kan niet anders of de beelden zijn inmiddels door hun bekeken.

Excuus?
De schade aan de brug is aanzienlijk, maar vanuit Krabbé blijft het vooralsnog stil. Misschien denkt Martijn dat niemand het gezien heeft. In ieder geval een behoorlijk kansloos gevalletje. Hij had op zijn minst de politie even kunnen inlichten.

Een ongelukje kan natuurlijk gebeuren. Martijn heeft genoeg geld en is vermoedelijk ook wel verzekerd. Des te kanslozer dat hij als een dief in de nacht op de vlucht slaat.

Bron: