Het spraakmakende realityprogramma Steenrijk, Straatarm verraste de kijkers deze week met een wel heel opzienbarende wending. Niemand minder dan Nick bekend van Ex on the Beach en zijn vriendin Zoë waren de welgestelde gastheren van deze aflevering. Zij boden een minder bedeeld gezin de kans om te genieten van hun ‘eigen’ luxueuze villa in het zonovergoten Griekenland. Althans, zo leek het op het eerste gezicht.

De waarheid achter deze schijnbaar genereuze gastvrijheid kwam echter al snel aan het licht, dankzij een scherpzinnige bron die in gesprek ging met een juicekanaal. Het bleek dat de villa op de Griekse Peloponnesos helemaal niet het eigendom was van het glamoureuze koppel, maar dat deze toebehoorde aan de ouders van Zoë. Deze onthulling zorgde voor een golf van verbazing onder de kijkers, aangezien de villa in werkelijkheid een vakantiewoning is die te huur wordt aangeboden.

De ironie van de situatie werd nog duidelijker toen dezelfde bron onthulde dat Nick en Zoë in Nederland allesbehalve het leven van de jetset leiden. In tegendeel, het stel woont in bij de ouders van Zoë en hun financiële situatie zou niet eens in de buurt komen van het rijke imago dat ze op televisie presenteren. “Nick en Zoë hadden net zo goed zelf het arme gezin van de aflevering kunnen zijn,” grapte de bron. “Nick pronkt weliswaar graag met zijn rijkdom, maar in werkelijkheid rijdt hij rond in een auto uit 2008.” Het is overigens niet de eerste keer dat blijkt dat er dingen niet kloppen in het programma Steenrijk Straatarm.

Bron: