Marian, bekend geworden door het programma B&B Vol Liefde, werd vorige maand 70 jaar. Hoewel ze een mooi feestje heeft gevierd, kampt ze met groot verdriet. In weekblad Privé vertelt Marian wat er allemaal gebeurd is en waar ze nu doorheen gaat.

Zus Nel is niet meer

Vlak voordat het verjaardagsfeest van Marian plaatsvond, is haar oudste zus Nel namelijk overleden. Nel (88) ging heel snel heen. ”Dat had ik niet verwacht.”
Marian was in Portugal toen ze te horen kreeg dat het niet goed ging met haar zus, maar is halsoverkop naar Nederland gekomen. ”Toen ik naast haar bed stond, zei ik: ‘Nel, ik ben er!’ Ze deed toen heel even haar ogen open.” De volgende dag bezwijkt Nel.
En dat kwam vanzelfsprekend ontzettend heftig binnen. Samen met haar broer en haar andere zus is Marian aan de slag gegaan om het appartement van Nel leeg te halen. Dat was emotioneel ontzettend lastig. Daarbij stond ook haar verjaardagsfeest nog op het programma.
Marian heeft eraan gedacht om het feest te annuleren. Haar broer Cees heeft dat tegengehouden. ”Het moet doorgaan, Nel had niet anders gewild.” Marian heeft besloten het feest toch door te laten gaan. Wie daar ook aanwezig was, was haar nieuwe vriend Ronald.

Vreselijke onthulling

Door het wegvallen van Nel, hadden Marian en haar broer Cees tijd voor een kwetsbaar gesprek. Daarin heeft Marian iets vreselijks uit de doeken gedaan. ”Cees wist niet dat een van mijn ex-mannen mij compleet tot het uiterste heeft gedreven.”
”Dat ging zo ver, dat ik niet meer wilde leven. Ik heb toen mijn eigen leven willen nemen. Mijn broer heeft nooit geweten dat ik op een dag wakker werd op een gesloten afdeling van een ziekenhuis. Hij was niet op de hoogte dat ik met een sadist heb geleefd. Hij is erg geschrokken.”

Bron: