Bastiaan Ragas, de steun en toeverlaat van good old Tooske Ragas, heeft een flinke smakkerd gemaakt. De 52-jarige vader van twee kinderen gaf een ‘Barbie-feestje’ en wilde de feest-tuinverlichting ophangen. Dat ging niet helemaal zoals gehoopt.

Hechtingen

Bastiaan Ragas gaf zogezegd een Barbie-feestje, dat fout af liep. ”Stoere papa klimt in een hoge ladden om de feest-tuinverlichting op te hangen. Ladder glijdt weg. Ik val 2.5 meter achterover op mijn rug. Beetje, best wel geschrokken, overal schaafwonden, gecheckt, negen hechtingen en mijn rug is blauw. Ik lig nu plat”, zo schrijft hij bij een foto vanuit het ziekenhuis.
Het goede nieuws is dus dat Bastiaan Ragas het heeft overleefd. Hij zou vandaag verschijnen bij @unitynl. ”Ik kan daar helaas niet bij zijn. Dat vind ik heel jammer. De glimlach (die op de foto) was alleen maar voor de foto.”

Race Across The World

Bastiaan was dit jaar te zien in het programma Race Across The World, dat uitgezonden werd op RTL4. Hiervoor reizen bekende Nederland met een vriend of familielid door Latijns-Amerika. Ze hebben een beperkt budget en moeten daarmee zien te overleven. Ragas ging samen met zoon Sem.
In het programma reizen de duo’s van Mexico-Stad naar Ushuaia in Argentinië, een grote afstand van ongeveer 14.0000 kilometer. Ze mogen niet met het vliegtuig en hebben geen bankpas en mobiele telefoon bij zich. Het is de bedoeling om als eerste op de eindbestemming aan te komen. Martijn Krabbé presenteerde Race Across The World.

Bron: