Een beetje zelfverzekerdheid is altijd goed. Te veel zelfverzekerdheid kan natuurlijk in je nadeel werken. Zeker als je het ook nog eens van de daken afschreeuwt. Er is nu namelijk een OnlyFans en Instagram model dat beweert dat ze de ‘heetste chick ter wereld’ is. Het gaat om de 25-jarige Bailey, die inmiddels miljoenen heeft gemaakt met haar bijzondere uiterlijk.

Onzeker meisje werd internetsensatie

Bailey was niet van jongs af aan tevreden met haar eigen uiterlijk. De dame woont in Texas en had vaak flink bekijks van andere.

Dit maakte haar onzeker waardoor ze weinig zelfvertrouwen had. Haar figuur is namelijk vrij opvallend en dit viel op bij de andere Texanen. Ze vertelt aan de Daily Mail: “Vroeger had ik helemaal geen zelfvertrouwen. Dat komt omdat ik dacht dat ik er op een bepaalde manier uit moest zien om geaccepteerd te worden. De schoonheidsnormen van buitenaf hebben daarom mijn zelfvertrouwen beïnvloed”.

Miljonair geworden met uiterlijk

Inmiddels is de tijd helemaal gekeerd en loopt ze over in zelfvertrouwen. Ze merkte de laatste jaren namelijk ook dat steeds meer mannen haar uiterlijk erg sexy vinden.

Ze besloot daarom om een Instagram pagina te maken die geheel in het teken staat van haar uiterlijk. Ze heeft dit gedaan zodat ze weer ‘zelfverzekerd’ zou worden, maar inmiddels is het veel meer dan dat.

Inmiddels is ze een ware sensatie op OnlyFans en Instagram. Bailey maakt miljoenen met haar posts, waardoor ze inmiddels zelfs miljonair is geworden met haar uiterlijk.

Hoe ze haar onzekerheid heeft omgezet? “Ik vertel elke dag tegen mezelf dat ik de heetste chick op aarde ben”, dat geeft me zelfvertrouwen.

Hieronder zijn wat beelden van Bailey te zien. Opvallend daarbij is dat ze de regels van Instagram niet al te serieus lijkt te nemen. Neem maar eens een kijkje.

Wil je nou meer van deze dame zien, dan kun je hier even doorklikken naar haar Instagram pagina. Let er wel even op dat sommige foto’s daar niet heel handig zijn om op het werk te bekijken.

Bron: