Nicol Kremers zou eerder dit jaar betrokken zijn geraakt bij een ongeluk, waarbij de auto van haar vriendin total loss is gereden. ,,Vermoedelijk was ze onder invloed”, meldt juicekanaal Realityfbi. Volgens het kanaal vindt er binnenkort een openbare zitting plaats bij de politierechter in Breda.

In de nacht van 5 op 6 maart heeft in Waalwijk een ongeluk plaatsgevonden en volgens juicekanaal Realityfbi was Nicol daarbij betrokken. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd, maar de auto van een vriendin van Nicol is total loss gereden. Ook zou er een rijbewijs zijn ingenomen. ,,Er is ter plekke een onderzoek gedaan naar het gebruik van verdovende middelen. Resultaten daarvan mogen ze niet delen”, meldde het kanaal al eerder op Instagram.

‘Nicol voor de politierechter’

Inmiddels is er een update over de zaak. ,,Vanuit het OM kwam vandaag het bericht dat ze hebben besloten over te gaan tot vervolging en er zal een openbare zitting plaatsvinden bij de politierechter in Breda”, meldt Realityfbi. Zelf heeft Nicol nog niet gereageerd.

Tien aangiftes

Afgelopen weekend kwam naar buiten dat Nicol niet één, maar tien aangiftes tegen haar ex Peter Gillis heeft gedaan. ,,Ze hebben besloten om tien aangiftes te doen vanwege mishandeling en daarbij nog een aantal aangiftes, en dan heb ik het niet over twee, van bedreigingen. En dat allemaal in die vier of vierenhalf jaar dat ze met elkaar een relatie hebben gehad”, onthulde Patty Brard in Shownieuws. De aangiftes zouden afgelopen donderdag gedaan zijn. Advocaat Sébas Diekstra staat haar bij.

Bron: