Andressa Urach is een bijzondere moeder. Samen met haar zoon Arthur creëren ze pikante content op het platform OnlyFans. Hij staat achter de camera, terwijl zijn moeder de show steelt met meerdere mannen. Arthur heeft echter een belangrijke rol.

Arthur krijgt 10 procent

De achttienjarige jongen filmt de pikante video’s van zijn moeder, die zich laat verwennen door mannen op camera. Arthur hoeft dat niet voor niets te doen.

Tegen Radio Metropolitana vertelt hij over zijn inkomsten. ”Ik krijg tien procent van de inkomsten.” De jongen vindt het niet bepaald prettig als hij zijn moeder voor zijn ogen uit elkaar getrokken ziet worden. ”Maar ik ben hier middenin geboren, ik ga middenin verder en dat moet ik accepteren.”

Arthur adviseert

Dat een zoon zijn eigen moeder filmt is op zich al absurd te noemen. Het kan echt nog veel gekker, want Arthur adviseert zijn verwekster ook over verschillende dingen.

Arthur is inmiddels ervaren genoeg om werk en privé van elkaar te kunnen scheiden. ”Wij hebben een hele routine en nemen allemaal verschillende scènes op.

‘Doe dit standje’

Andressa gaat helemaal op in haar werk en soms vergeet ze dan nog wel eens iets. Arthur: ”In feite vertel ik dan welk standje ze moet doen, of welke scène we missen.”

”Dan kunnen de kijkers het beter zien he”, zegt hij terwijl hij een close-up van het gedeelte maakt waar hij zelf uit geboren is. ”Het is ons werk.”

Reacties

Op internet gaat het inmiddels aardig los. Mensen kunnen het niet begrijpen en noemen het walgelijk. Iemand vraagt zich af op welke manier het normaal kan zijn voor een zoon, om te zien hoe zijn moeder uitgewoond wordt. ”De wereld is verloren.”

Bron: