Anneke heeft de afgelopen weken heel wat te verduren gehad. In het programma Married at First Sight werd duidelijk dat ze absoluut geen klik had met Dirk, en dat heeft ze hem ook laten weten.

Verschillende aspecten van hun relatie stonden haar niet aan, en ze heeft hierover geen blad voor de mond genomen.

Gelukkig krijgt Anneke nu ook steeds meer steun, zelfs in onverwachte hoeken zoals de podcast van De T kijkt TV, waar begrip ontstaat voor haar acties.

Mismatch in het huwelijk

Marieke ’t Hart, hoofdredacteur van Vrouw, kan zich goed inleven in Anneke’s situatie.

“Ik begrijp Anneke ook wel een beetje. Je kunt iets doen aan kleding, maar zij heeft duidelijk aangegeven dat ze niet op oudere mannen valt.

Je zou kunnen zeggen: zij is zelf ook ouder, maar het leeftijdsverschil van zeven jaar is toch behoorlijk.

Ze geeft aan dat ze op jongere mannen valt. Dus dat is al een mismatch. Hij zegt: ‘Ze vindt dat ik een slecht gebit heb.’ Nou, een slecht gebit zou ik ook een afknapper vinden,” zegt ’t Hart eerlijk.

Opzet of toeval?

Volgens Eva van Riet heeft Anneke echter het experiment geen kans gegeven. Maar Jordi Versteegden heeft zijn twijfels over de match.

“De vraag is dus: ‘Hebben de makers deze match bewust zo gemaakt?’ Omdat ze al wisten dat ze niet bij elkaar zouden passen?

Ik hoor echt in de wandelgangen dat zij not amused is door de makers vanwege deze mismatch.

Zij begrijpt gewoon niet waarom ze bij elkaar zijn gezet, want iedereen kan van ver af al zien dat dit nooit iets zou gaan worden. Dus we bekijken nu of de makers bewust de juiste match wilden creëren, maar is dat echt zo?”

Kansloze situatie?

Hein Keijser blijft erbij dat Anneke de relatie gewoon echt geen kans heeft gegeven, maar ’t Hart staat opnieuw achter Anneke: “Maar moet dat? Je kunt heel snel beslissen of je iemand aantrekkelijk vindt of niet,” aldus ’t Hart.

Anneke’s ervaring in Married at First Sight toont de uitdagingen van het vinden van een compatibele partner in een ongebruikelijke setting.

Het programma, hoewel bedoeld om liefde te vinden, heeft soms moeite om echte connecties tot stand te brengen.

Het is een herinnering aan de complexiteit van relaties en het belang van wederzijds begrip en compatibiliteit.

Hopelijk vindt Anneke uiteindelijk de liefde en steun die ze verdient, zowel binnen als buiten de wereld van reality-tv.

Bron: