Kerry en Anna Simpson hebben geen werk, maar dat hoeft ook niet. De tortelduifjes verdienen geld met het maken van TikTok-video’s. In een nieuwe video klaagt Anna dat ze ‘ongewilde aandacht’ krijgt van mannen op het schoolplein: ”Ik ben echt een target.”

Schoolplein

Anna en Kerry, afkomstig uit het Britse Nottinghamshire, hebben elkaar ironisch genoeg ontmoet op het schoolplein in 2018. De twee brachten hun kinderen naar school en vielen als een blok voor elkaar.Beiden waren destijds getrouwd met een man, maar zijn gescheiden en besloten binnen drie maanden te trouwen met elkaar.

‘Struggle’

Het koppel maakt video’s over hun relatie op TikTok, waar ze inmiddels al zo’n 800.000 volgers hebben. In een recente video klaagt Anna over het geflirt dat ze moet ondergaan op het schoolplein.

Ondanks dat de twee elkaar dus ook op het schoolplein hebben leren kennen, valt Anna in de smaak bij vaders die hun kroost daar komen brengen.

Kerry is daar niet blij mee: ”Ze proberen mijn vrouw af te pakken.” Het gaat zelfs zo ver, dat Kerry nu maar meegaat om de kinderen te brengen, maar ook op te halen.

Mijn knappe verloofde

In een video, die al duizenden weergaven heeft, doet Kerry even voor hoe ze reageert wanneer iemand het op haar verloofde heeft voorzien.

”We staan op het schoolplein en iemand flirt met mijn prachtige verloofde. Dit is toch ongelooflijk!? Ik moet haar nu echt gaan beschermen.” Vervolgens komt Kerry invliegen met een flying kick.

Bron: