Suus, die in B&B Vol Liefde naar Zweden afreisde voor Bram maar inmiddels in de B&B van Debbie en Paul vertoeft, heeft er een angstige nacht op zitten. Er is ingebroken in haar camper terwijl ze aan het slapen was.

Bloed van inbrekers

Suus deelt in Instagram Stories dat ze de rest van de nacht met een hamer heeft geslapen. ,,Met deze geslapen vannacht. Er zit letterlijk bloed van de inbrekers op mijn dekens”, schrijft Suus. Vervolgens laat ze zien dat de ruit van haar camper is ingeslagen. Waarschijnlijk heeft de inbreker zich verwond aan het kapotte glas. Het is niet duidelijk of de inbrekers ook iets hebben meegenomen.

Tekst gaat verder onder de video

Debbie en Paul

Suus vertrok voor Bram naar Zweden, maar is inmiddels vertrokken naar de Spaanse B&B van Debbie. Niet voor een vakantie, maar om daar aan het werk te gaan. ,,Geadopteerd door de Can Portell familie. Very stoked om hier te mogen werken”, liet Suus onlangs weten op Instagram.

Kok

Wat Suus precies allemaal doet in de B&B van Debbie is niet duidelijk, maar vermoedelijk kan Debbie overal hulp gebruiken. Suus is natuurlijk kok, maar het is nog maar de vraag of ze daar haar eigen beroep gaat uitoefenen.

Bron: