Andy van der Meijde is bekend in heel Nederland. De voormalig voetballer heeft natuurlijk zijn succesvolle serie op YouTube, terwijl hij ook regelmatig aanschuift bij Vandaag Inside.

Turbulent leven

Het leven van Andy van der Meijde was tijdens zijn loopbaan nogal turbulent. Hij wijdde uit over zijn capriolen in zijn boek Geen Genade, waarvan duizenden boeken over de toonbank gingen. Wie dat heeft gelezen, is dus ook op de hoogte van zijn voorliefde voor Bacardi.
Het is niet zo dat hij tegenwoordig nog steeds een wild leven leid. Hij heeft vijf kinderen en is al geruime tijd in de veilige haven die Melisa Schaufeli heet.
Zoals hij eerder al toegaf, is de ex-playmate degene die hem ‘gered’ heeft. De twee trouwden in 2014, gingen in 2015 alweer uit elkaar, maar zijn nog steeds samen.

Andy laat zijn grote vriend zien

De inmiddels 44-jarige Andy mag dan wel een burgerlijk leventje leiden, hij weet als geen ander hoe hij feesten moet. En daar is ook helemaal niets mis mee.
Andy was gisteren op een feestje met onder meer Wesley Sneijder en zijn nieuwe, net meerderjarige, liefje. Dat was reuze gezellig.
Op onderstaande beelden is te zien hoe Andy een oudere dame met zijn charmes verleid tot een heerlijke dans.
Andy beheerst het dansen wel, maar laat op gegeven moment zien wat er in zijn broek groeit. Is dat zijn mega pretstok? Of is het wellicht een telefoon?
Oordeel zelf maar, de video kun je onderstaand bekijken. Andy van der Meijde blijft gewoon een heerlijke gozer:

Bron: