Denk je alles gehad te hebben, komt de familie Hazes weer op de proppen. De band tussen Rachel en haar zoon André is inmiddels ook naar de gallemise.

Boos

In de tweede aflevering van de documentaire André Hazes: The Next Chapter zagen kijkers dat de zanger heel erg boos werd op zijn moesje.
André vertelt de waarheid: ”Hiermee is mijn moeder te ver gegaan”

Slechte band

De band tussen André en zijn moeder is al jaren opmerkelijk. De ene keer vliegen de twee elkaar om de nek en verklaren ze zoveel van elkaar te houden. De andere keer vechten ze een robbertje uit via de media. Het is dus altijd een kwestie van uitersten.
De familie schijnt niet normaal met elkaar om te kunnen gaan, zoals dat eigenlijk tussen een moeder en zoon zou moeten.

Geen contact

Momenteel staat de relatie tussen Rachel en haar zoon weer op een laag pitje. Volgens de zanger komt dat ook door Monique.
Die is nu weer even in zijn leven. ”Ik kan niet alles hebben, dus als ik Monique in mijn leven heb, dan is eigenlijk vanzelfsprekend mijn moeder er niet meer en andersom.”
Dat is nogal een vreemde uitspraak, al is bij het publiek wel duidelijk dat Rachel een betere band heeft met de gewezen Sarah van Soelen.

Beveiliging

In de teaser van aflevering twee uit de documentaire, is te zien dat André daadwerkelijk fittie heeft met Rachel. Hij zegt er het volgende over:
”In die rechtszaak werd gevraagd of mijn moeder Klaas Otto in dienst had. En dan was het antwoord ja, omdat ze bang was dat haar verslaafde zoon op de stoep zou staan. Dat gaat gewoon te ver”, aldus de zanger die dat overduidelijk niet pikt.
We hebben het vermoeden dat het niet meer goed zal komen tussen André en Rachel. Maar anderzijds kan het ook zo maar weer omkeren 😉

Bron: