André Pronk mag zich al jarenlang een bekende Nederlander noemen. De inmiddels 50-jarige Pronk werd bekend door zijn deelname aan Idols, maar wat mensen het meest is bijgebleven is zijn lach. In dit artikel vertellen we jou wat André Pronk boeken kost.

André Pronk boeken

Veel mensen zien bij de naam André Pronk toch al eerst zijn lach voor zich. Maar André heeft naast lachen ook nog wat andere dingen gedaan. Zo deed hij dus mee aan Idols en X-Factor, maar verscheen hij ook op televisie bij Jensen en was hij vaste gast bij Giel Beelen op 3FM.
André gaat inmiddels door het leven als de ‘Koning van de Lach’. Deze ras-entertainer is ook nog eens heel erg veelzijdig. Zo kun je André Pronk boeken voor tal van gelegenheden. Hij kan voor je/jullie zingen, maar is ook in staat om bingoavondjes te presenteren. Als je niks wint kun je tenminste nog van hem genieten. Ook kan André goed acteren, dus als je nog een acteur zoekt.

Optreden André Pronk

Maar wat betaal je nu voor een halfuurtje optreden van André Pronk? Dat is best te doen. Voor 30 minuten ben je slechts € 695,00 kwijt. Daar komt de btw nog wel bij, maar ook het licht en geluid moet je zelf verzorgen. Al met al best een koopje.
Zoals zijn boekingskantoor al op de site schrijft: ‘Het is geen feest, als André niet is geweest!’

Bron: